Llueix una pell 100% saludable

Estàndard

La pell actua com a primera barrera protegint de l’ambient extern, per això és fonamental cuidar la pell del rostre i del cos, protegint-la dels canvis extrems i de les condicions adverses.

Així doncs, cal seguir una higiene adequada, una correcta hidratació i un bon tractament protector basant-nos en les característiques de cada tipus de pell. D’aquesta manera aconseguirem retardar l’envelliment cutani i tindrem una pell d’aspecte molt saludable.

tener-una-piel-saludableQuè hem de fer per mantenir una pell 100% saludable?

  1. Neteja profunda: la pell de la cara és especialment delicada, per això és bàsic seguir una rutina de neteja diària per eliminar la brutícia, el maquillatge, l’excés de grassa i les impureses. Cal buscar els productes més adequats al teu tipus de pell: seca, normal-mixta o grassa i saber escollir dins de la gama de productes existents: gel desmaquillant, llet desmaquillant, tovalloletes desmaquillants, tònic i aigua micel·lar, molt utilitzada en cas de pells sensibles, perquè no cal fregar ni esbandir i en un sol gest és llet netejadora, desmaquillant i tònic. També és recomanable utilitzar un exfoliant a la setmana per tal d’obrir els porus, eliminar les cèl·lules mortes i impureses.
  2. Hidratació: molt sovint els mecanismes naturals no són suficients per mantenir el grau adequat d’hidratació cutània i, per això, calen agents hidratants externs per conservar i augmentar la hidratació de la nostra pell. Hi ha productes en funció del tipus de pell: molt seca, seca, normal i mixta-grassa o bé per la duració de l’efecte hidratant, si és de 8 o 24 hores.
  3. Tractament: quan arriba el moment de tractar la pell envellida hi ha dos possibilitats ben diferenciades, l’ús de cosmètics de forma preventiva o bé per les anomenades “primeres arrugues” i el tractament antiedat. En aquest cas existeixen diferents formats, és a dir, podem utilitzar crema de dia, crema de nit, contorn d’ulls, contorn de llavis pel conegut “codi de barres” i sèrum.

Ara ja ho saps tot per poder lluir una pell de luxe! 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s