Com tractarem la cel·lulitis?

Estàndard

Tots coneixem la cel·lulitis, però sabem què és exactament? Ho podríem resumir com una alteració estructural del teixit adipós de la dermis, on s’acumula l’aigua, el greix i les toxines. Pot ser deguda a: mals hàbits alimentaris, canvis hormonals, alteracions vasculars i sobretot, a un estil de vida sedentari.

Afecta sobretot a les dones però…no pateixis, es pot tractar! 😉

celulitisCom tractarem la cel·lulitis?

  1. Millorant els nostres hàbits de vida. Això inclou:
  • Dieta saludable: dieta rica en fibra, consumeix 5 racions de fruita i verdura al dia, beu 1,5L d’aigua al dia, evita l’alcohol i el cafè, redueix la ingesta de hidrats de carboni i greixos, modera la sal.
  • Dorm 8 hores al dia i no t’estressis.
  • Fes exercici físic de forma regular (3-5 cops per setmana) durant 30 minuts.
  • No fumis

2. Amb dermocosmètics: la majoria d’ anticel·lulítics tòpics van dirigits a eliminar els cúmuls de greix, facilitar l’eliminació de líquids i recuperar la capa de la pell danyada.

Com aplicarem la crema anticel·lulítica?

Exfolia la pell 1 cop per setmana per tal d’eliminar les cèl·lules mortes i millorar la penetració de les cremes, i hidrata la pell.

Utilitza l’anticel·lulític d’1 a 2 cops al dia, durant dos mesos, i repeteix aquest procés 3 o 4 vegades a l’any. El més adequat és utilitzar l’anticel·lulític tot l’any, 1 aplicació al dia.

-La crema anticel·lulítica s’ha d’aplicar preferentment després de la dutxa, amb la pell seca, i fer massatge en la zona d’aplicació. Hi ha cremes que s’han d’aplicar al matí i altres a la nit, sempre seguirem les instruccions d’ús perquè el producte tingui la màxima eficàcia.

Deixa un comentari