Més consells per afrontar la síndrome d’estrés post-vacances

Estàndard

S’han acabat les vacances…el Setembre és època de tornada a la vida normal: feina, escoles, extraescolars, horaris, presses, etc. Hem estat tot l’estiu relaxats, sense portar un horari, i ara costa molt reincorporar-se.

Les primeres dues setmanes de tornar a la feina és normal tenir un lleu mal humor per la rutina, que ens costi agafar el son, no tenir gaire gana i tenir ganes de plorar de forma sobtada. Tots aquests símptomes formen la síndrome post-vacances.

Al blog de l’any passat ja et vam donar algun consells per afrontar la síndrome post-vacances i aquest any volem donar-te més consells per aconseguir minimitzar els símptomes d’aquesta depressió post-vacances i que no caiguis en quadres més aguts d’estrès.

  1. Busca el costat més positiu de la tornada al treball.
  2. Durant la primera setmana de feina intenta fer alguna activitat semblant a la que feies durant les vacances, com passejades en el temps de després de dinar, sortides amb amics després de la feina… així no trobaràs tan a faltar els dies de vacances.
  3. Valora i aprofita els caps de setmana perquè són la millor oportunitat per desconnectar de la feina fins que tornis a tenir vacances.
  4. Durant les hores de feina busca moments de pausa per reactivar la respiració. Respirar adequadament ajuda a relaxar la ment, desconnectar i millorar l’estat d’ànim.
  5. Redecora el teu espai laboral amb objectes que et recordin les vacances o que provoquin pensaments positius. És el moment per incorporar mobles ergonòmics i accessoris que augmentin la comoditat a la feina, il·luminació suau, i tot el necessari per crear un espai de treball  més còmode.

Si de totes maneres se’ns fa una muntanya la tornada, ens podem ajudar amb un complement alimentari com l’Aquilea vitalidat per superar-ho amb més facilitat.💪

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s