Les respostes a les preguntes més freqüents sobre problemes capil·lars

Estàndard

Com puc tractar el meu cabell si el tinc sec i molt castigat?

Necessites utilitzar, almenys de forma temporal, fins que tornis a tenir el cabell sa, productes que aportin, als teus cabells, actius hidratants, nutritius i reparadors.

Existeixen xampús amb alt poder nutritiu indicats per a cabells secs i espatllats, bàlsams nutritius o bé reparadors, en cas de tenir el cabell més malmès i amb les puntes obertes.

També hi ha cremes reparadores sense esbandir per aplicar abans d’utilitzar l’assecador, la planxa o de posar espuma.

puntes obertesEm cau molt el cabell, què puc fer?

Primer de tot cal tenir clar davant de quin tipus de caiguda capil·lar estem:

a) Reaccional, és a dir, degut a l’estrès post-part, anèmia o seguiment de determinades dietes i té una durada inferior als 6 mesos. Hi ha el sèrum fortificant anticaiguda que és específic per tractar aquest tipus de caiguda.

b) Crònica, que dura més de 6 mesos. En aquest cas cal que apliquis el sèrum anticaiguda crònica.

En els dos casos és important completar el tractament amb un complement via oral i l’ús d’un xampú estimulant i fortificant.

alopecia-femeninaQuins tipus de caspa existeixen i quins són  els tractaments més eficaços?

Existeixen dos tipus segons la descamació:

  1. Seca en què les escames es desprenen del cuir cabellut. Cal que utilitzis un xampú amb extracte de caputxina ideal per tractar-ho, perquè des de les primeres aplicacions, elimina la caspa seca, saneja de manera prolongada el cuir cabellut deixant el cabell suau i brillant.
  2. Grassa on les escames queden enganxades al cuir cabellut. L’ús d’un xampú amb l’extracte de fulles de murta és el millor per eliminar la caspa grassa i les escames, reequilibrant de manera prolongada l’equilibri fisiològic del cuir cabellut i deixant el cabell lleuger, suau i brillant.

caida-del-cabello1Tinc molta picor al cuir cabellut, hi ha algun producte que em pugui anar bé?

És un problema capil·lar que cada cop és més freqüent, la picor inespecífica, que no està associada a cap patologia en concret i es tracta d’una picor molt molesta que pot ser causada per l’estrès, la higiene amb aigües riques en calç, la falta d’hidratació…

En aquest cas, et recomanem un xampú a base d’extracte de la flor de peònia que té propietats calmants i antiirritants.

picor capil·LarHi ha alguna manera de donar més volum al meu cabell?

Si tens els cabells molt fins i et falta densitat t’aconsellem que utilitzis un sèrum redensificant que s’aplica diàriament sobre el cuir cabellut tot fent un massatge.

A més, pots reforçar l’acció del sèrum fent servir un xampú a les fibres de lli que donarà volum i cos als teus cabells, un bàlsam volumitzador per aportar tonicitat i cos des de l’arrel a les puntes sense deixar-lo aixafat i una mascareta reparadora i redensificant.

cabell amb volumEsperem haver resolt els teus dubtes sobre salut capil·lar i, sinó, consulta’ns el que et preocupa escrivint un comentari i respondrem ràpidament!

Deixa un comentari